Moore Theological College

Given a task to transform the outlook of this old building, O Landscapes was brought on to construct automated irrigation systems and re-design the streetscape to compliment the newly constructed façade.

The rear is a newly constructed outdoor area, consisting of custom timber bench seating for students and faculty. This complemented well with the surrounding gardens, trees and expanded open space.

The main entrance composes of tall bamboo, adding movement to the structure of the sandstone clad walls. The multi-purpose landscape lighting not only provides a sense of safety for people on darker days, but also places emphasis on pathways and stunning feature trees during the night.

1/13

ALL RIGHTS ARE RESERVED BY O LANDSCAPES PTY LTD

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon